• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tipsbladet.dk erfarer, at der er enighed mellem Esbjerg og FC Midtjylland om en handel, der sender Tim Janssen til MCH Arena.

Rygtet kom frem allerede i sidste uge, men nu er handelen på plads. Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg sælger deres hollandske angriber, Tim Janssen, til de tidligere ligarivaler fra FC Midtjylland.

Læs også: Medie: FCM tæt på Esbjerg-profil

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er de to klubber enige om en handel, der medfører, at Tim Janssen fra den kommende sæson spiller Superliga-fodbold godt 90 kilometer nord for Esbjerg - i Herning. Esbjergs sportsdirektør Niels Erik Søndergaard vil ikke bekræfte, at de to klubber er nået til enighed, men han indrømmer, at der har været kontakt mellem de to klubber.

- Der har været dialog mellem parterne, og der ligger den lige nu. Hvad der så kommer til at ske, må tiden vise, siger Niels Erik Søndergaard til tipsbladet.dk.

Vestjyderne sælger Tim Janssen, da der er skal penge i kassen hos de sponsorer, som har finansieret den målfarlige hollænder. 25-årige Janssen har scoret 23 gange, siden han kom til Esbjerg i sommeren 2009.