Tim Prica scorede igen for AaB i nyt testnederlag

Den unge svensker kom igen på måltavlen for AaB, der tabte deres anden testkamp i træk.

Unge Tim Prica viste igen sin målnæse, da han scorede sit andet mål i sin anden testkamp for AaB mod Silkeborg IF lørdag. Det var dog ikke nok til at sikre sejren, og i stedet vandt Superliga-nedrykkerne opgøret.

Prica var imidlertid ikke at finde i AaB’s startopstilling til opgøret, hvor Timothé Nkada, Iver Fossum og Tom van Weert udgjorde angrebstrioen. Til gengæld gled Pedro Ferreira direkte ind på midtbanen ved siden af Malthe Højholt.

AaB fik en ringe start på opgøret, og efter kun ti minutter var de allerede bagud. Silkeborg bragte sig foran ved Mads Kaalund, der fint sendte bolden i kassen fra kanten af feltet.

Der var flere større chancer til Silkeborg i første halvleg, men de fik ikke netmaskerne til at blafre igen i første halvleg. Det gjorde Tim Prica til gengæld med en skarp afslutning ti minutter efter pausen, hvor han var blevet skiftet ind.

Minuttet efter var den dog gal igen, da Silkeborg bragte sig foran igen. Denne gang var det Emil Holten, der sendte bolden i mål efter et kontraangreb, og det var kampens sidste mål.

AaB tabte dermed deres anden testkamp i træk, da de også tabte 2-1 til Esbjerg fB i midtugen. Næste lørdag skal de igen i aktion, hvor modstanderen er Randers FC.