Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladets dom: Det var som et Kinder-æg af fejl

OB og AGF spillede søndag aften 1-1.

OB - AGF 1-1 (1-1)
0-1 Patrick Mortensen (2.)
1-1 Nicholas Mickelson (38.)

Kampens bedste:

OB:
Der var flere af de offensive kræfter, som gjorde et godt indtryk i kampen. Både Kadrii og Al Hajj havde bestemt deres momenter i løbet af kampen. Det blev dog for mange gange en smule for uforløst.

Det var det ikke hos målmand Martin Hansen, som gjorde sig godt bemærket med en lang række sikre indgreb, som var med til at holde fynboerne inde i kampen.

Der var tidspunkter undervejs i kampen, hvor AGF så ud til at være klart bedre, men her var han som sidste skanse bestemt afgørende for,  at der stadig var ro på OB-holdet.

AGF:
Mikael Anderson kom til AGF efter en tid som reserve i FCM, og han viser for tiden, hvorfor det kostede aarhusianerne 15 millioner kroner dengang. Det kan de sagtens ende med at få en rigtig god forretning ud af selv.

Han er sådan en spiller, som sørger for, at der sker noget, når han kommer på bolden. Sådan var det også denne aften, hvor han gang på gang skabte noget med sin lækre teknik.

Bemærkelsesværdigt nok måtte han efter et blodigt øjenbryn spille med et form for bind eller pandebånd. Selv med sådan et, som nærmest gav ham bind for øjnene til tider, var han ofte overlegen.

Kampens værste:
Det var egentlig ikke en kamp, som havde de store skurke, men det kom til at koste for OB, at Slotsager i første minut af kampen lavede et kinder-æg af fejl. Altså tre-i-en. Først en fejl hvor han lod bolden løbe forbi ham, så en opdækningsfejl og endelig kunne han ikke dække af for afslutningen.

Målet kan ses i toppen af artiklen.

Kampens detalje:
Der var to annullerede mål i kampen. En til hver. Den første var efter et hjørnespark med tæt kamp foran mål, hvor en arm ramte målmanden. Den kan være svær at se i farten, men det andet var en duel ved sidelinjen, som dommer Uslu ikke så i første omgang. Det kunne man måske godt forvente, at VAR ikke skulle blandes ind i.