• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Tipsbladets dom: Han var en kæmpe hat

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet zoomer ind på Superliga-opgøret mellem Randers FC og AGF.

Af Lars Gram-Hanssen

Randers FC - AGF 1-3 (1-1)
0-1 Mikkel Duelund (7.).
1-1 Mads Enggård (12.).
1-2 Mikael Anderson (48.).
1-3 Yann Bisseck (56.).

Kampens bedste:
Randers FC
Kronjyderne var oppe imod en overlegen modstander i dagens opgør, men Randers-mandskabet spillede absolut heller ikke op til deres bedste. Man gav AGF for meget plads at boltre sig på, og derfor blev det også til en relativt travl aften for Patrik Carlgren. Svenskeren leverede flere gode redninger og han kunne ikke gøre det store ved gæsternes tre scoringer. 

Derudover fortjener Mads Enggård stor ros for sin flotte scoring efter 12 minutter, hvor den 19-årige midtbanespiller på resolut vis halvflugtede bolden utageligt forbi Jesper Hansen i AGF-målet. En verdensklasse-afslutning af den unge Enggård. 

AGF
Uwe Röslers tropper formåede at holde liv i medaljedrømmen, og det er fuldt fortjent, at AGF i denne sæson ligger i den rigtigt sjove del af tabellen. Også mod Randers viste AGF sig som et virkeligt solidt mandskab, hvor flere spillere leverede en rigtig god kamp. 

Særligt Mikkel Duelund var i hopla i Randers denne tirsdag aften, hvor lejesvenden fra første fløjt var en trussel i hjemmeholdets felt. Den kreative midtbanespiller var tæt på at skabe en Patrick Mortensen-scoring efter få minutter, og kort efter leverede Duelund så en klinisk afslutning, da han stod det rette sted efter en løs bold i feltet. 

Duelund havde efterfølgende en afgørende finger med i gæsternes to scoringer i anden halvleg. Først viste han stor vilje og gik ind i en hovedstødsduel, hvilket gav Mikael Anderson plads til at score, og få minutter senere fandt Duelund så Yann Bisseck på kanten af feltet, hvor tyskeren på flot vis udplacerede Carlgren. 

Kampens værste:
Humøret var højt blandt de medrejsende AGF-fans, men der var en enkelt fan, der desværre ikke kunne styre sin begejstring og valgte at løbe direkte ind over banen, mens kampen var i fuld gang.

Baneløberen, der havde travlt med at filme sig selv, fik nogle hårde ord med på vejen fra kommentatorboksen, hvor han blandt andet blev kaldt 'en kæmpe hat'. 

Kampens detalje: 
Rasmus Bertelsen kan næppe være helt tilfreds med Edgar Babayan efter dagens nederlag, hvor armeneren ikke ligefrem var skarp foran mål. Babayan tog i første omgang en bizar beslutning, da han tog en længere dribletur få meter fra AGF-målet i stedet for bare at afslutte.

Babayan blev reddet af Enggårds superflugter i den situation, men kantspilleren var også ufarlig i anden halvleg, hvor han misbrugte en friløber.