• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tipsbladets dom: Lind overstråler bare alle nu

Foto: Getty Images

Silkeborg tog sig en stensikker 3-0-sejr over OB på udebane mandag aften.

Af Oliver Okstrøm

OB - Silkeborg IF 0-3 (0-1)
0-1 Alexander Lind (14.)
0-2 Anders Klynge (60.)
0-3 Alexander Lind (73.)

Kampens bedste:

OB:
I sådan en kamp, hvor man taber klart, så er det ikke sådan, at der ligefrem væltede frem med store præstationer. Dog var der særligt på OB's højreside nogle gode situationer i løbet af kampen.

Her var det Don Deedson og Leeroy Owuso, som stod bag det gode, som fynboerne kunne tage med fra kampen. Samtidig havde Owuso også nogle indgreb i forsvaret, hvor han fik sørget for, at det ikke gik endnu mere galt for OB end, man var på vej mod.

Silkeborg IF:
Der var flere af Silkeborg-spillerne, som gjorde det rigtig godt, men når man spiller på hold med Alexander Lind lige nu, så er der bare en herre, som overstråler dem alle. Blandt andet Klynge, der foruden sin scoring var stærkt kørende på midtbanen.

Med to mål og en assist var Lind manden bag Silkeborgs sejr, og der skal nok være nogle i OB-forsvaret, der kommer til at få onde drømme om den giftige angriber, som nu er på førstepladsen på topscorerlisten i Superligaen med syv mål.

Begge scoringer var med sådan en skarphed, at det nok også skal være noget, som andre klubber både i ind- og udland har fået på notesblokken. Nogle steder endda med store blokbogstaver.

Kampens værste:
OB'erne stod i kø med svage indsatser, hvor nogle af kom til at se nærmest usynlige ud. Sådan var det ikke for Bjørn Paulsen, da hans problemer var til at få øje på fra månen. Det blev især udstillet ved målet til 0-3, hvor Lind rev ham godt og grundigt rundt, inden han sparkede bolden sikkert i mål, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

Kampens detalje:
Det er værd at bemærke, at Alexander Lind nu har scoret for sjette Superliga-kamp i træk, og dermed overgår han legender som blandt andet tæller Hvidovre-sportschef Peter Lassens gamle rekord fra hans tid i Silkeborg.