Superliga

TK: Har problemer med franske hold

Thomas Kristensen havde hellere set et andet hold end Lille komme op af bowlen til FCK's playoff-kamp i Champions League.

FC København fik ikke den bedste lodtrækning til den sidste og afgørende kamp i kvalifikationen til Champions League. Franske Lille blev holdet, som FCK skal slå for at komme i gruppespillet, og det kan vise sig svært vanskeligt.

- Det var ikke det, jeg havde håbet på, men det var fem hold, som jeg ikke kender så meget til.

- Jeg synes, at vi har haft problemer med hold fra den franske liga. Vi mødte Saint-Etienne for nogle år siden, hvor vi fik en røvfuld i Parken. Marseille havde vi også store problemer med. Det er ofte hold, der er fysisk stærke, teknisk gode og lynende hurtige. Så vi skal virkelig spille op til vores bedste, siger Thomas Kristensen til tipsbladet.dk.

De kampe, som Thomas Kristensen henviser til, er to Europa League 1/16-finaler i 2010 mod Olympique Marseille, der begge blev tabt 1-3 samt et UEFA Cup-nederlag på de samme cifre mod St. Etienne i 2008.

Her var en vis Dimitri Payet i særdeles godt spillehumør, og ham får FC København et gensyn med, da han nu er at finde i Lille.

Om Lille så er en god eller skidt lodtrækning finder københavnerne først ud af den 29. august, når returkampen i spilles i Frankrig.

- Jeg skal ikke kunne sige, om Fenerbahce eller Gladbach havde været bedre lodtrækninger, det må vi se på. Men jeg havde da håbet, at vi ikke skulle møde et fransk hold. Det er dog ikke nødvendigvis bedre eller værre end at møde de andre. Det var fem rigtig kvalificerede modstandere, slutter Thomas Kristensen.