Tøffe i angreb på Brøndby-spiller: Hjerneblødning

Stig Tøfting var bestemt ikke tilfreds med den måde, Henrik Heggheim forsvarede på i forbindelse med opgøret mod FC Midtjylland, hvor han i første halvleg blev udvist.

Han har haft det svært på den københavnske vestegn, og igen søndag kom norske Henrik Heggheim i fokus for det negative, da han begik et straffespark og trak et rødt kort inden for under 20 minutter af opgøret mod FC Midtjylland.

Den norske centerback var selv bag alt det dårlige i situationen, da det var hans clearing, der ramte lige ind i brystet på Ola Brynhildsen, så angriberen fra FCM kunne løbe fra midterlinjen og ned mod Brøndby-målet uden BIF-spillere foran sig.

Men han nåede aldrig at sparke, Ola Brynhildsen, for landsmanden Henrik Heggheim nedlagde ham i feltet og begik et straffespark. Da han tilmed ikke forsøgte at spille bolden, Brøndby-spilleren, blev han også udvist.

I pausen af opgøret, som Brøndby IF i skrivende stund fører med 1-0, holdt Stig Tøfting ikke igen, da han til Viaplay skulle analysere situationen.

- Det er nærmest en hjerneblødning fra Heggheim, vil jeg sige. For det første laver han en fejl oppe ved midterlinjen, og så går han ikke efter bolden (ved straffesparket, red.). Gør han det, vil der kun være gult kort og straffespark, siger Stig Tøfting til Viaplay i pausen af opgøret.

Se Tøffes vurdering i videoen øverst til denne artikel.

Selv om Brøndby altså var en mand mindre i det meste af første halvleg, scorede man alligevel til 1-0 i slutningen af halvlegen på en scoring af Ohi Omoijuanfo.