• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

U19-træner om OB-talent: Salgspris på 20 millioner vil være godt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OBs U19-træner, Kim Engstrøm, ser fordele i at bringe Max Fenger i spil i ungdommens Champions League.

Af Mathias Høj Jensen

Max Fenger har for alvor fået sit gennembrud i 3F Superligaen hos OB i denne sæson, men ifølge fynboernes U19-træner Kim Engstrøm kan den talentfulde angriber også komme i spil i Youth League.

Det fortæller han til Fyens Stiftstidende.

Youth League er ungdommens pendant til Champions League, hvor nogle af verdens bedste ungdomshold møder hinanden. Her ser Engstrøm en god mulighed for at vise Fenger frem til en række store udlandske klubber, hvis agenter følger med i turneringen.

- Kommer vi langt og skal møde et stort hold, så kan det godt være, at det gav mening, at Max Fenger han spillede. Hvis han kunne blive solgt for 20 millioner, så kan det godt være, at det var givet godt ud.

Fenger blev rykket op fra U19-holdet til førsteholdet i OB i indeværende sæson, da førsteholdstruppen var ramt af et hav af skader. OB-talentet kvitterede efterfølgende med fire mål og tre assists i 10 kampe i 3F Superligaen, hvorfor han fik slået sit navn fast i den bedste danske fodboldrække.

I år har OBs U19-hold kvalificeret sig til Youth League ved at vinde den danske U19-liga. Lodtrækningen til første runde i turneringen finder sted den 6. oktober.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus