• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Udrensning i Chelsea: AC og tre forsvarskollegaer sat til salg

Foto: Getty Images

The Times skriver, at blandt andre danske Andreas Christensen kan være på vej ud af Chelsea, så klubben får frigivet midler til at hente forstærkninger i de bagerste geledder.

Af plbold.dk

Skal man tro de engelske medier, kan Chelsea stå foran stor udskiftning i truppen denne sommer, hvor Frank Lampard arbejder på at forbedre defensiven.

I den netop overståede sæson lukkede Chelsea flere mål ind end noget andet hold i top 10, hvorfor Lampard nu ønsker at skifte ud.

The Times erfarer, at London-klubben har sat Kurt Zouma, Andreas Christensen, Emerson Palmieri og Marcos Alonso til salg.

Frank Lampard mener ikke, at de fire har niveauet til at hæve Chelsea til næste niveau, hvilket der skal nye spillere til for at opnå.

Ved at sende de to midterforsvarere og de to venstrebacks ud af klubben vil Frank Lampard hente en forstærkning til hver position. Her er Leicesters Ben Chilwell et varmt navn til venstrebacken, mens Gladbachs Matthias Ginter nævnes som et emne i det centrale forsvar.

The Times tilføjer, at Chelsea også er villige til at lade spillere som Tiemoue Bakayoko, Ross Barkley, Michy Batshuayi, Kepa og tilmed N’Golo Kanté gå, hvis det rigtige bud kommer.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.