Superliga Kenneth Jensen

Usikker fremtid i OB: Vi må se, hvad der sker

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB-angriber har været udlejet, men er nu tilbage i den fynske klub. Han scorede i en testkamp torsdag, men fremtiden er fortsat usikker.

Af Kenneth Jensen

De har flere dygtige angribere, og i denne opstart til forårssæsonen i Superligaen har OB-træner Andreas Alm endnu en til rådighed. 

Angriber Sander Svendsen er vendt retur efter et lejeophold, og den norske frontløber har talt med Stemmer fra Ådalen om sin fremtid.

Den 24-årige nordmand har været udlejet fra OB siden oktober 2020. Først til Brann, og siden blev han udlejet af et par omgange til Odds BK. 

Sander Svendsen har fortsat halvandet år igen af aftalen med OB, og selv om han leverede godt i torsdagens testkamp mod FC Fredericia og scorede i sejren på 2-1, har han stadig en usikker fremtid i klubben.

Og det virker i øjeblikket ikke til, at der er noget, der er udelukket omkring Sander Svendsens fremtid.

- Jeg tager det dag for dag, og så må vi se, hvad der sker. Nu er jeg OB-spiller, og jeg forholder mig til det, og så må vi se. Klubben og jeg har ikke talt så meget, men vi har haft dialog. De første dage har handlet om at komme tilbage og lære det nye system og den nye træner at kende. Alt er nyt. Så må vi se, hvad der sker. Det er sådan, situationen er nu. Jeg tager en dag ad gangen, siger angriberen til Stemmer fra Ådalen.

Sander Svendsen kom til klubben fra Hammarby i 2019, men efter en god start gled han længere og længere væk fra startopstillingen under Jakob Michelsen. Og Andreas Alm gjorde heller ikke brug af nordmanden i efteråret, hvor han altså blev udlejet til Odds BK.