VAR redder Oliver Christensen i dansker-deler

Hertha Berlin og Frankfurt spillede 1-1, og Hoffenheim vendte 0-2 til en 3-2-sejr over Bochum i Bundesligaen.

Den danske keeper Oliver Christensen var tæt på at blive skurk, da Hertha Berlin og Eintracht Frankfurt lørdag spillede 1-1 på Olympiastadion i anden runde af Bundesligaen.

Mod slutningen af opgøret mente kampens dommer, at Christensen havde begået et straffespark på angriberen Rafael Borre. Men efter et langt VAR-kig omstødte han kendelsen, og Christensen kunne ånde lettet op.

Midtbanespiller Suat Serdar havde headet Hertha foran efter tre minutters spil, hvilket japanske Daichi Kamada udlignede i starten af anden halvleg, da han blev spillet blank og sikkert passerede en chanceløs Christensen.

Jesper Lindstrøm erstattede efter 66 minutter nyerhvervelsen Mario Götze hos Frankfurt, men hverken han eller andre fik afgjort den intense deler i Berlin.

En afgørelse kom der til gengæld i Hoffenheim, hvor både Robert Skov og Jacob Bruun Larsen startede inde mod Bochum.

Angriberen Simon Zoller straffede tidligt i opgøret to gange passivt forsvarspil og sendte Bochum på sejrskurs, men Hoffenheim svarede igen to gange før pausen. Kort før tid sikrede den indskiftede israeler Munas Dabbur en 3-2-sejr efter et hjørnespark.

Især Skov var meget synlig i opgøret. Kantspilleren, der scorede i premieren mod Gladbach for en uge siden, testede således to gange Bochums keeper med meget nærgående forsøg.

Jens Stage var andetsteds med i opspillet til Werder Bremens åbningsmål mod Stuttgart, der endte 2-2 uden skadede Jonas Wind og Nikolas Nartey.

I Leipzig blev venstreback Kristian Pedersen på bænken for FC Köln i hele opgøret, hvor hjemmeholdet var uden en fortsat skadet Yussuf Poulsen.

Opgøret bød til gengæld på et comeback til angriberen Timo Werner, som Liepzig har hentet tilbage fra Chelsea. Han åbnede ballet ti minutter før pausen med hjælp fra den tidligere Brøndby-keeper Marvin Schwäbe.

Werner trykkede af fra distancen, og Schwäbe lod det ikke specielt velplacerede eller hårde forsøg stryge under sig. Opgøret endte 2-2.

Endelig vandt midtbanespiller Mads Pedersen og Augsburg overraskende 2-1 hos Bayer Leverkusen.