• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vejle bekræfter: Nyindkøb skal lejes ud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle Boldklub har hentet German Onugkha på en permanent kontrakt, men det har på intet tidspunkt været meningen, at han skulle spille for klubben.

Af Anders Dehn

I foråret var German Onugkha udlejet til Vejle Boldklub med moderat succes. Nu har klubben så købt ham fri, men teknisk chef Johan Sandahl siger til Vejle Amts Folkeblad, at han skal udlejes med det samme.

Dermed bekræfter han den historie, som allerede så dagens lys forleden. Her skrev Transfermarkt, at VB havde udnyttet en købsoption, som klubben havde på Onugkha, da den lejede ham i Krasnodar, men at han allerede var på vej videre.

Destinationen skulle være Krylia Sovetov Samara, som han har optrådt for tidligere. Sandahl bekræfter ikke klubben, men medgiver, at German Onugkha skal lejes ud.

- For os er det en god business-case, og den økonomi, der er i aftalen omkring Onugkha, giver os mulighed for at forstærke vores offensiv, siger han til Vejle Amts Folkeblad.

Forleden lagde fornævnte Krylia Sovetov Samara et billede af German Onugkha op. Så selv om udlejningen til den russiske klub ikke er faldet på plads endnu, er det nok et godt bud, at den gør det snart.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020