• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vendsyssel-træner håber på hård straf til Brøndby-fan

Jens Berthel Askou raser mod den Brøndby-fan, der kastede en bold efter Emmanuel Ogude i forbindelse med Vendsyssel-angriberens scoring på straffespark.

Af Ole Hoffskov

Vendsyssel FF tabte søndag 1-2 på hjemmebane til Brøndby IF, men der var spænding om udfaldet helt til sidste sekund, og det skyldtes ikke mindst, at Emmanuel Ogude reducerede på straffespark efter 78 minutter. 

Brøndby-keeper Marvin Schwäbe havde hånden på straffesparket, men kunne ikke forhindre Ogude i at score sit første Superliga-mål. Det kunne en Brøndby-fan bag målet heller ikke, selv om han gjorde et ihærdigt forsøg.

I afslutningsøjeblikket blev der nemlig kastet en bold efter Emmanuel Ogude, og havde den ramt Vendsyssel-spilleren og forstyrret hans afslutning, kunne en meget uheldig situation være opstået.

Nu skete der ikke noget, men Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou er meget utilfreds med den pågældende Brøndby-tilhænger.

– Det er jo bare dumt af dem, og en kæmpe skandale, at det overhovedet kan ske. Det havde været en katastrofe, hvis der var blevet dømt omspark, og vi havde brændt. Nu gik det heldigvis ikke sådan, men jeg håber, der bliver slået hårdt ned på det. Det er heller ikke godt nok, at bolden overhovedet fik lov til at være oppe hos Brøndbys fans. Jeg kan ikke svare på, hvad jeg havde gjort, hvis det havde fået konsekvenser for os, siger Jens Berthel Askou til Ekstra Bladet.

Målscorer Emmanuel Ogude forklarer til avisen, at han ikke bemærkede, at der blev kastet en bold på banen, men han noterede til gengæld, at der blev kastet en lighter efter ham. 

SE EPISODEN I VIDEOEN I TOPPEN AF ARTIKLEN

Superliga

Mere Superliga

Fokus