Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg-angriber på vej til Portugal

Viborg FF kommer sandsynligvis til at sige farvel til en række spillere i de kommende uger.

VIBORG (Tipsbladet): Når de sidste spillere melder sig tilbage fra sommerferie, kan Viborg FF's cheftræner Jakob Poulsen snildt sætte sine spillere til at spille 11 mod 11 til træning.

For der er masser af spillere takket være folk, der vender tilbage fra udlån, og en trup, hvor der ikke manglede spillere i forvejen.

Og det kommer til at have indflydelse på sommerens transfervindue i Viborg, hvor flere spillere gerne vil væk for at få mere spilletid, samtidig med at Viborgs trænerstab og ledelse gerne vil have udvalgte udskiftninger i truppen efter en 2023/24-sæson med store udsving i spillet.

- Der kommer formentlig til at ske det, at nogle spillere går videre. Vi har en relativt stor spillertrup, så vi forventer, at vi først ser afgange, enten på udlån eller andre måder.

De enkelte spillere vil Mads Agesen ikke gå i detaljer med, men det virker oplagt at se på blandt andet de spillere, der vender tilbage fra udlån.

Her er forwarden Paulinho, købt for omkring tre millioner kroner i januar 2023, et oplagt bud på en spiller, der tager væk igen efter en lejeaftale i den lille klub Torreense i hjemlandet Portugal i foråret, og interesse fra andre klubber i Portugal.

Forwarden fik sit gennembrud i Estrela Amadora i 2022.

Der kan også være klubber i Østeuropa, der ovevejer at hente Paulinho. 

Jan Zamburek (Slovan Liberec) og Sofus Berger (Fredericia) vender også tilbage fra leje.

Angriberen Marokhy N'Dione har næppe en fremtid i Viborg FF efter et lejeophold uden succes i portugisiske Feirense.

Og efter begrænset spilletid kan det også komme på tale med exits for hollænderne Jamie Jacobs og Nigel Thomas, mens slovenske Anel Zulic ikke har været på banen i Superligaen endnu og kunne være en kandidat til at blive udlejet.

Viborg har sikret sig køb af Isak Jensen, der i foråret var lejet fra St. Louis, og FC Midtjyllands reservemålmand Oscar Hedvall.

Viborg har solgt spillere for omtrent 100 millioner kroner de seneste tre år.

Viborg FF og Tipsbladet har samme ejer – læs her, hvordan vi håndterer det.