Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Vil gå på rov i FCK og Brøndby til januar

Hvidovre vil se mod sine naboer fra København, når truppen skal forstærkes til januar.

De skal bestige et bjerg, men ser man på Lyngbys redningsaktion sidste sæson, så ved man, at intet er umuligt i fodboldens verden. 

Det er i hvert fald den tankegang, som Hvidovre er nødt til at have, når de går ind til forårssæsonen. Med blot syv point for sæsonens første 17 kampe er man allerede ni efter Randers over stregen, så det ser ikke nemt ud. 

Det ved de også i Hvidovre, men de vil give det et skud, og til januar kan man godt forvente at se nogle nye ansigter. Det slår klubbens sportschef Peter Lassen fast overfor Tipsbladet. Helt konkret siger han, at han vil vende blikket mod lageret i Brøndby og i FC København, som er to klubber, han har et godt forhold til. 

- Vi skal have et par spillere ind med kvalitet, indleder han og bliver herefter mere konkret:

- Vi er ude i noget central midt, men vi vil ikke hente nogle. Vi vil meget gerne leje spillere. Nu er vi ikke konkurrenter til hverken FCK, Brøndby eller nogle af dem der, og jeg har et rigtig godt forhold til begge klubber, så det kan godt være, at de vil være behjælpelige med et eller andet, men jeg har ikke snakket konkret med dem endnu.

Peter Lassen kan meget vel få travlt til januar, når transfervinduet åbner. Foto: Lars Rønbøg/Getty Images.

Han pointerer, at Brøndby og FC København stadig har kampe på programmet, og at han først vil ringe, når de er færdige med disse. 

Skulle spillerne herfra have interesse i at spille sæsonen færdig i Hvidovre, så åbner han også op for alternative løsninger, såsom at de stadig får mulighed for at træne med i deres respektive klubber en gang om ugen eksempelvis. 

Han afviser dog, at han kun kigger efter lejeaftaler, fordi han tænker 1. division i næste sæson ind i transferplanerne.

- De ved, hvad det drejer sig om med tempoet og så videre. Det er mest derfor, og så er det nemmere for os og måske billigere at leje end at gå ud og hente nogle.

Det er ikke kun på ind-fronten, at der nok vil ske ting og sager i oprykkerklubben. Truppen skal også trimmes.

- Vi skal have barberet vores trup. Vi skal have lejet nogle spillere ud, for truppen er alt for stor. Vi var nødt til at få en masse ind, da vi var ramt af skader i starten af Superligaen, så nu har vi pludselig en del, vi gerne vil have ud, som vi også føler er for gode til ikke at spille.

Derfor er Peter Lassen allerede trukket i arbejdstøjet, og juleferie - det bliver der ikke noget af, slår han fast.