• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Wind før første besøg i Aarhus: Touch og teknik sidder stadig i skabet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jonas Wind er klar til at få flere minutter, når FC København søndag kommer på besøg i Aarhus. Det første besøg på Ceres Park for den unge angribers vedkommende.

Af Andreas Arp

21-årige Jonas Wind er klar til at få flere minutter i benene, når FC København søndag gæster AGF.

Angriberen har siddet ude med en knæskade i det meste af sæsonen, men fik comeback i sidste runde mod FC Midtjylland og er nu klar på mere.

- Hvis vi lige ser bort fra resultatet var det en virkelig fed følelse at komme i kamp igen. Det blev til flere minutter end beregnet, og der er stor forskel på træning og kamp. Men det føltes godt, touch og teknik sidder stadig i skabet, nu skal der bygges på rytmen og den form det kræver at spille 3F Superliga-kampe, siger angriberen til klubbens hjemmeside.

Wind har aldrig mødt AGF på udebane i sin seniorkarriere, så søndag besøger han også Ceres Park for første gang i karrieren. Den talentfulde angriber har dog mødt aarhusianerne én gang før. Det var tidligere på sæsonen i 2-1-sejren i Telia Parken, hvor Jonas Wind tilmed kom på tavlen.

- Det er fin lille statistik. Lad os gå efter at få udbygget den positivt på søndag i Århus. Jeg har faktisk aldrig spillet på deres stadion før, så det kan også blive en sjov lille en at få med. Vi må se hvor mange minutter det kan blive til søndag, men ugen er forløbet fint og kroppen har det godt, siger Wind.

Der er kampstart klokken 20.00 på Ceres Park søndag aften.