Talent

FCK-nedtur: Unge løver taber til Sevilla

FC Københavns europæiske tirsdag starter med et knebent nederlag til U19-holdet i Youth League.

FC København skal tirsdag aften i aktion ude mod Sevilla i en særdeles vigtig Champions League-kamp, som meget vel kan afgøre, om foråret byder på europæisk fodbold.

Her skal FCK først og fremmest undgå at tabe.

Den mission lykkedes københavnernes ungdomshold ikke med, da de mødte Sevillas ditto i tirsdagens tidligere Youth League-opgør.

Her tabte FCK med 2-1 til Sevilla, som inden da ikke havde vundet i de første fire runder.

Første halvleg bød på nul scoringer, men der kom gang i kampen i anden halvleg. Uheldigvis for FCK bragte Sevilla sig foran både 1-0 og 2-0 inden for det første kvarter.

FC København formåede dog at skabe spænding tilbage i opgøret, da Alexander Simmelhack reducerede på straffespark efter 72 minutters spil.

Desværre formåede FCK ikke at finde en udligning frem i slutfasen. Dermed har FCK fortsat syv point på puljens andenplads.