Video : Tipsbladet
Talent

Roony Bardghjis lillebror går målamok for FCK

Roony Bardghji er ikke den eneste med det efternavn, som brænder banen af i FC København.

Alle herhjemme kender Roony Bardghji, men det er nok ikke alle, som ved, at FC København faktisk også råder over hans 14-årige lillebror Rayan Bardghji. 

Unge Rayan tog turen til København med Roony tilbage i 2020, og akkurat ligesom sin storebror er han proppet med talent. 

Det fik FC Midtjyllands U15-hold at mærke fra første parket her i weekenden. For Rayan Bardghji gik målamok og scorede hele fem gange mod FC Midtjylland i den bedste liga på U15-niveau herhjemme. 

FC København vandt kampen 6-2, og det var altså med den unge Rayan Bardghji i den absolutte hovedrolle. Han scorede alle fem mål indenfor kampens første 56 minutter, hvilket må siges at være ganske imponerende. 

I alt har Rayan Bardghji scoret 11 gange i U15 Ligaen i denne sæson, hvilket placerer ham blandt rækkens mest scorende spillere. 

Selv om han kun er 14 år gammel, så har Rayan Bardghji også fået spilletid på FC Københavns U17-hold, selv om holdkammeraterne der altså er noget ældre.

Derfor bliver det spændende at se, om den unge Rayan kan gå i storebrors fodspor, når han bliver det ældre. Fremtiden tegner i hvert fald ganske lys.