• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Talent Oliver Okstrøm

Ung spiller forlader FCK: Tilbage i Brøndby igen

Foto: Getty Images

Unge Hamed Traore har nu prøvet at foretage skiftet fra Brøndby til FCK og tilbage igen.

Af Oliver Okstrøm

Tilbage i marts 2021 lavede den unge midtbanespiller Hamed Traore for første gang det forbudte skifte fra Brøndby til FC København - og nu har han valgt at tage turen tilbage til den københavnske vestegn, så han er i Brøndby igen.

Det fortæller han nu om i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med Brøndby IF, forde de altid har troet på mig og synes jeg passer godt ind i deres system, da jeg allerede har spillet her, siger den tilbagevendte Brøndby-spiller og fortsætter:

- Der er også blevet lagt en god plan for mig, så jeg bedst vil kunne udvikle mig. Da klubben så ud til at have mere fokus på akademiet og den enkelte spillers udvikling, gav det bare mere mening for mig at skifte hertil, lyder det fra Traore

Endvidere ser han sig selv som en playmaker, der er stærk i de fysiske dueller, og så forklarer Traore, at han lader sig inspirere af den tidligere Barcelona-stjerne Andres Iniesta. Her er den unge spiller godt klar over, at han stadig har noget at arbejde med, når det kommer til spillet med bolden.

Den 15-årige spiller har nu udsigt til at spille på Brøndbys U17-mandskab.

I Brøndby er der desuden også rygter om, at Daniel Wass er på vej tilbage. Det er noget, der vil gøre ondt på Valencia, forlyder det nu. Læs mere om hvorfor her.