Video : Tipsbladet
VM

Brasiliansk stjerne raser over brasilianske fans

Ifølge Barcelona-stjernen Raphinha fortjener de brasilianske fans ikke Neymars talent.

De brasilianske fans fortjener ikke Neymar. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den brasilianske landsholdsstjerne Raphinha efter torsdagens 2-0-sejr over Serbien, hvor Neymar i slutfasen måtte udgå med en ankelskade. 

Neymar misser i første omgang mandagens opgør mod Schweiz, og superstjernens ankel er så hævet, at det endnu ikke vides, hvornår han kan komme i aktion igen. 

Og på Instagram har Raphinha så delt et opslag, hvor Barcelona-stjernen kommer med et tydeligt hint om, at mange brasilianere tilsyneladende håber på, at Neymar ikke bliver klar igen. 

- Argentinas fans behandler Messi som en gud. Portugals fans behandler Ronaldo som en konge. Brasiliens fans håber på, at Neymar brækker benet. Neymars største fejl i karrieren er, at han blev født i Brasilien. Dette land fortjener ikke hans talent og hans fodbold, lyder det således, ifølge Daily Mail, i det opslag, som Raphinha har delt. 

Neymar har blandt andet delt vandene i hjemlandet på grund af hans støtte til højrefløjspolitikeren Jair Bolsonaro, som endte med at tabe det brasilianske præsidentvalg i oktober.