Foto: Getty Images
VM

Danmarks VM-bødler får særlig hyldest

Som følge af deres VM-præstationer får flere australske spillere en æresport, når de skal i aktion igen i Australien.

VM blev et fodboldeventyr for det australske landshold. The Socceroos blev spået få chancer for at gå videre i gruppen med Frankrig, Danmark og Tunesien, men med sejre over de to sidstnævnte formåede australierne at nå ottendedelsfinalerne i Qatar.

Netop ottendedelsfinalerne blev så også endestationen, da man mødte overmagten i Lionel Messi og Argentina, men det tager ikke noget fra den heltestatus, Socceroos har opnået down under.

Flere af de australske spillere kan nemlig se frem til en særlig hyldest i den kommende weekend. Det skriver COPE Sports.

Her begynder den australske liga, A-League, nemlig igen, og her vil landsholdsspillerne, der gør sig i den hjemlige liga, blive mødt med æresporte. Altså vil de blive klappet på banen af holdkammerater og modstandere.

I alt kan otte australske spillere se frem til hyldesten, heriblandt målscoreren mod Danmark, kantspiller Mathew Leckie, der til daglig spiller for Melbourne City FC.

Mens Australien gik videre fra gruppespillet ved VM for blot anden gang i deres historie, røg Danmark som bekendt ud af gruppespillet, hvor Kasper Hjulmands tropper kun hentede et sølle point.