• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Girouds bromance med Mbappe: Skabte magisk øjeblik

Foto: Getty Images

Der er ingen tvivl om, at Olivier Giroud har det rigtig godt med at spille på samme hold som Kylian Mbappe.

Af Oliver Okstrøm

Der var tydelige tegn på, at to af Frankrigs offensive motorer, Olivier Giroud og Kylian Mbappe, passer rigtig godt sammen. De har bombet mål ind ved VM-slutrunden og virker til at have et godt bånd sammen.

Det er noget, som er blevet kaldt for en sand 'bromance', og i et interview med den store, franske sportsavis L'Equipe fortæller Giroud om deres forhold til hinanden, og hvad der skete ved hans scoring mod Australien, der var hans 52. af slagsen for det franske landshold - og rekord.

- Det er naturligt og spontant. Sport på top-niveau skaber magiske øjeblikke. Selvfølgelig var det ikke sejrsmålet i VM-finalen, men det var et mål, som betød en hel del, siger han og fortsætter:

- At score det første mål er et vigtigt skridt i en kamp, og vi ved hvor svært, det er. Det var en stor forløsning. Mit forhold til ham er meget godt, og for mig har det altid været det. Det er den entusiasme, der skal bære holdet, lyder det fra Giroud.

I kvartfinalen venter England med blandt andet Jude Bellingham på holdet for franskmændene, og Giroud er bevidst om, hvad der skal til for at gå videre, hvor han bemærker, at der vil være meget hurtige spillere hos modstanderne. 

- Vi er nødt til at være på vagt i forsvaret - men det skal de også, fordi det kan gå meget hurtigt med os. De er farlige på dødboldene med deres størrelse, forklarer Milan-angriberen, der tidligere har spillet i både Chelsea og Arsenal i Premier League.

Forud for kampen mod Australien, som de vandt med 3-1, så havde den franske præsident forudset, hvad der ville ske i kampen. Læs mere om det her.