• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Leeds gæster Villa Park

Foto: Getty Images

Der spilles også kamp i Premier League fredag aften, når Leeds er på besøg hos Aston Villa, og så er der rivalbrag i Serie A, når Juventus er på besøg hos Napoli

Af Jacob Hansen

Premier League kampen på Villa Park den kommende fredag er en duel imellem hjemmeholdet Aston Villa og gæsterne fra Leeds.

Aston Villa er placeret som nummer 11 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 22 point til samlingen. Leeds har opnået 17 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 17 runder.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Leeds præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Aston Villa er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Leeds kigger på fire sejre, samt fem uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.