Foto: IMAGO
Spil

Dagens Spilforslag: Stille start i det midtjyske

Topbrag på den jyske hede, hvor FCK kommer på besøg, men hele den lange optakt til kampen har næsten kun handlet om een ting og det har ikke så meget med fodbold at gøre, men noget meget vigtigere.

Superligaen, Damark
Fredag 19.00
FC Midtjylland - FCK 
Førstemål efter 29:00, Odds 1,83 Bet365 

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Sjældent der bliver scoret tidligt i de her FCM-FCK-brag.
⇒ Kristoffer Olsson-situationen gør også at kampen spilles i et specielt lys. 
⇒ FCK startet med 2 clean sheets. 

Ud af de seneste 9 indbyrdes kampe er der kun scoret før ovenstående spread i een af dem og det var på et straffespark. Nu er det igen et topbrag, hvor der er vigtige point på spil. En lidt forsigtig start er i den grad forventet herfra. 
I FCKs første to kampe har før første mål været scoret efter 29. min og i FCMs har begge været scoret før det. 29. min, men i begge kampe har det været på straffespark. 
Kampen spilles i skyggen af Kristoffer Olssons slemme tilstand og det kommer til at påvirke kampen. Hele stadion vil hylde ham i starten af kampen (8. minut) og FCMs træner Thomasberg har heller ikke lagt skjul på, at holdet vil gå på banen med ham i tankerne. Dermed ikke sagt, at der ikke kan komme et hurtigt mål, men min påstand er alligevel, at under de givne omstændigheder vil det give en speciel atmosfære og spillet på banen vil starte relativt roligt.