• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Wind vælter Slovenien

Foto: Getty Images

Det sluttede uden vinder, da Danmark senest mødte Slovenien, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp, men fredag er der mulighed for at sætte sig igennem for begge hold

Af Jacob Hansen

I Parken connected by 3 står Danmark og Slovenien overfor hinanden i en kamp spillet den kommende fredag. Det sluttede uden vinder, da Danmark senest mødte Slovenien, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp.

Før kampen sparkes i gang EM ligger Danmark nummer 19 på verdensranglisten hos FIFA. Slovenien befinder sig til gengæld på en placering som nummer 54.

Danmark har vist potent form med ikke færre end fem sejre af de seneste seks landskampe. De scorede også 12 mål, mens de tillod tre imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Slovenien præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Kasper Hjulmand må til den potentielle skæbnekamp mod Slovenien klare sig uden topscorer Rasmus Højlund, samt anfører Simon Kjær og Christian Eriksen. Først- og sidstnævnte har sendt afbud til truppen efter at have pådraget sig skader i Manchester Uniteds seneste kamp mod Luton.