Midtuge-systemet: svensk, østrigsk og tysk bold
Foto: Alamy
Spil

Midtuge-systemet: svensk, østrigsk og tysk bold

SpilXpertens Stefan Lind finder hver midtuge spændende fiduser - tre spiltips og sætter dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3 = 3 doubler). Alle odds er fundet hos Bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

Malmø FF - Elfsborg; 1-tal og over 2,5 mål til odds 2,00. Tirsdag 28/5. Kl.19.00
12. runde i Allsvenskan, hvor danskerklubben Malmø FF - de har fire danskere i truppen - indtager førstepladsen med 28 af 33 mulige point. Elfsborg er placeret midt i rækken. Fælles for Malmøs og Elfsborgs kampe er at de holder sig et højt snit med 3,27 mål i Malmøs kampe og 3,36 i Elfsborg. For begges vedkommende er 7 af 11 kampe hver især gået over 2,5 mål. Malmø har været helt suveræne på hjemmebane med 5 ud af 5 kampe vundet. Malmø har kun marginal spillere ude til dette opgør, mens Elsborg har deres faste forsvarer Hult ude med skade. Ud af Malmøs 9 sejre er 5 af dem gået over 2,5 mål. 4 ud af Elfsborgs 5 nederlag har haft mindst 3 mål.
De to hold mødtes for under fire uger siden på Borås Arena i Elfsborg, her vandt hjemmeholdet med 3-1, men dels var det på kunstgræs og dels formåede Elfsborg at vinde trods kun 20% i boldbesiddelse. Der er lagt op til revanche for de lyseblå hjemme på Elada stadion med naturgræs og over 20.000 tilskuere i ryggen. 

Hartberg - Austria Wien; 1-tal +0,25 til odds 1,85. Tirsdag 28/5. Kl.19.00
Hvis Hartberg vinder kampen får vi odds 1,85, hvis kampen ender uafgjort får vi 1,425.
Kamp om Ceonference League-pladsen, som vi kender det var Superligaen, men i Østrig spilles der over to kampe. Det her er returen. Austria Wien vandt første opgør på hjemmebane med 2-1, hvor holdet var hovedstaden fortjent tog en smal sejr. I den ordinær sæson sluttede Hartberg i mesterskabsspillet og Austria i nedrykningsspillet, selvom kun eet point skilte dem. Dette bliver 4. kamp for Austria Wien på 11 dage, mens Hartberg kun har spillet to kampe siden d.13. Maj. For en uge siden spillede Austria Wien semifinale een kamp) om om Conference - her var Hartberg seedet. Da mødte Austria Wolfsberger på udebane, hvor Austrria vandt 2-1 på et mål i 94. min. Dette bliver 4. gang Hartberg og Austria mødes i denne sæson. I den ordinære sæson vandt de begge hjemmekampen.
Det taler også for spillet at uafgjort er alt rigeligt for Austria til at sikre sig Conference League-pladsen i denne sidste kamp i Østrig i denne sæson. 

Wehen SV - Jahn Regensburg; Ingen mål inden 29:00 til odds 1,83. Tirsdag 28/5. Kl.20.30
Første kamp endte 2-2, men det var nu ikke fordi den var voldsom chancerig i forhold til hvad den endte. Nu skal det hele afgøres og den står helt lige samlet når kampen starter. Regensburg kommer ligesom i første opgør på hjemmebane til at stå langt tilbage og fokusere på at forsvare sig. Der kom de i øvrigt foran i det 27. min. Det andet mål blev først scoret i det 66. min. 

Wehens Wiesbadens kampe i 2. Bundesligaen havde laveste målsnit med 2,53. Regensburgs kampe havde næstlaveste målsnit i 3. Bundesligaen med 2,45. 
Selvsagt en meget vigtig kamp for begge hold og når den står helt lige, når kampen starter plus at udeholdet vil stå meget defensivt, så skal der være fine muligheder for, at stadionuret har rundet 29:00 før første mål scores.