18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Midtuge-systemet: Tre EM-kampe på programmet

SpilXpertens Stefan Lind finder hver midtuge spændende fiduser - tre spiltips og sætter dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3 = 3 doubler). Alle odds er fundet hos Bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

Tyrkiet - Georgien; Første kort inden 30:00 til odds 1,83. Tirsdag 18/6. Kl.18.00
I skrivende stund er der spillet ni kampe ved denne EM-slutrunde og der er blevet givet 27 kort, hvilket vil sige tre i snit. I fire af de ni kampe er der givet kort før stadionuret viste 30:00 og i åbningskampen blev det første givet i det 31. min. 
Her har vi at gøre med to hold der generelt får en del kort og linjen for kort i kampen er da også det hidtil højeste med 4,5. De to hold er nabolande og så ledes kampen i øvrigt af den eneste ikke-europæiske dommer, nemlig argentinske Facundo Tello. Ved VM i 2018 skulle der næsten et overgreb til før dommerne ville give et tidligt kort, hvilket slet ikke er tilfældet ved denne slutrunde. Der er kun givet eet kort for brok af spillere, som ikke var holdets anfører, en regel som UEFA offentliggjorde før EM. 
I kval´en fik de to hold 27 gule kort hver og Georgien fik også et rødt kort. Georgien spillede 10 kampe og Tyrkiet otte. 

Portugal - Tjekkiet; Portugal under 1,5 kort til odds 1,72. Tirsdag 18/6. Kl.21.00
Portugal var suveræne i EM-kval´en med lutter sejre og kort fik de heller ikke mange af med blot 11 (gule) i 10 kampe. De er store favoritter i selve kampen og kort-snittet har generelt ligget relativt lavt i turneringen. Selv hvis Portugal skulle skuffe her, så bør de ikke have nogen problemer med at gå videre, eftersom de to andre hold i puljen tæller Tyrkiet og Georgien. Indtil videre har halvdelen af holdene modtaget max et kort i deres første kamp. Kampens dommer er Marco Guida fra Italien der i sine seneste 10 internationale kampe blot har givet 2,6 kort pr. kamp. 

Kroatien - Albanien; Over 2,5 mål (asian) til odds 2,02. Onsdag 19/6. Kl.15.00
Begge hold tabte i første runde, så nu skal der jagtes tre point her, især set i lyset af, at de to andre hold i puljen er Spanien og Italien, så ingen nem sidsterunde kamp for nogen af dem. Kroatien tilmed skidt målscore på 0-3. I Kroatiens kamp mod Spanien var der langt over fire i xG og kroaterne undrer sig nok stadig over, hvordan de ikke kunne få scoret i den kamp. Albanien skabte ikke meget mod Italien, men kom dog foran allerede i det første minut. Her bliver de nødt til at komme lidt længere frem på banen før eller siden. Med tanke på hvor meget Kroatien skabte mod Spanien, så kan Kroatien formentlig selv sørge for mindst tre mål i kampen, derudover så deres defensiv langt fra stærk ud.