18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Midtuge-systemet: Venskabskampe skal sikre gevinst

SpilXpertens Stefan Lind finder hver midtuge spændende fiduser - tre spiltips og sætter dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3 = 3 doubler). Alle odds er fundet hos Bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

Letland – Færøerne; over 2,5 mål til odds 2,00. Tirsdag 11/6. Kl.18.00.
Baltisk Cup, som afholdes af Letland, Litauen og Estland, som har inviteret Færøerne med, så de kunne spille turneringen som en Cup. Her er der tale om kampen om den relativt ligegyldige 3. plads, eftersom Færøerne tabte semifinalen med 4-1 til Estland og Letland tabte deres semifinale med 2-0 til Litauen. Begge kampe var chancerige og det er svært at se hvorfor denne bronzekamp ikke også skulle blive det. Kampen spilles i Letland, så formentligt vil de være lidt mere motiverede. 

Moldova – Ukraine; 1-tal +0,5 (asian hcp) til odds 2,75. Tirsdag 11/6. Kl.17.00
Gevinst, hvis Moldova ikke taber. 
Moldova har hjemmebanefordel her. I EM-kval´en gjorde de det faktisk rigtig fint med 10 point i 8 kampe, hvor de bl.a. tog fire point mod Polen og i det hele tager ikke tabte nogen kampe på hjemmebane. Ukraines 3. venskabskamp på 11 dage og den her ligger blot seks dage før deres første EM-kamp mod Rumænien. Så i en udekamp mod Moldova, der ikke har tabt hjemme siden slutningen af 2022 og hvor resultatet selvsagt ikke betyder det store for Ukraine og i en kamp, hvor de vil komme til at spare spille og de spillere der forventer de starter seks dage senere næppe giver den fuld gas, så synes jeg overraskelsen skal forsøges til de nuværende odds. 

Portugal – Irland; under 3 mål til odds 2,05.. Tirsdag 11/6. Kl.20.45
Gevinst ved max to mål og indsatsen retur i tilfælde af tre mål.
Ja der har været godt gang i Portugals to foregående testkampe, som de har spillet den sidste uges tid, men de har også været lidt uheldige med de mål der er blevet scoret mod dem,  hvor Finland scorede på deres eneste to afslutninger og senest fik Kroatien et tidligt straffe, som Modric omsatte. Nu skal Portugal spille deres tredje kamp på kort tid og de skal møde tørre Irland, der bestemt ikke er offensive eller kommer til Portugal for at underholde. Med fire mål lukket ind på to kampe, så har Portugal-defensiven brug for lidt succes her kort inden EM. Irland der i EM-kval´en mødte både Frankrig og Holland, hvor der i alt i de fire kampe mod dem tilsammen var syv mål.