18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Seks spilforslag til denne weekend (19.-21. April)

Det er især nu og den kommende måned fiduserne står i kø, fordi specielle spots opstår bl.a. pga motivation, når diverse ligaer går på hæld.

Fredag 21.00
Athletic Bilbao – Granada
2-tal, odds 13 hos Nordicbet

Pokalvinderne fra Bilbao er gjort til for store favoritter her og eftersom ingen af holdene kan bruge et point her, så forsøger jeg med det helt frække 2-tal.
Granada fik ny træner for tre kampe siden, da de efter en lang dårlig periode valgte at fyre uruguayanske Mediana og i stedet ansætte Sandoval. Under ham har tabte de ganske vist de to første kampe med to gange 1-0, men klar fremgang at spore fra kamp til kamp og senest vandt de så fortjent 2-0 hjemme over Alaves, som er lidt under midten og stadig i nedrykningsfare. Granada kan i teorien stadig nå at overleve, men det vil kræve sejre i de resterende syv kampe. Uanset ser de markant bedre ud nu og med selvtillid. Athletic Bilbao var dårlige sidst hjemme mod Villarreal, hvilket var ugen efter pokaltriumfen. De har sådan set stadig noget at spille for, da 4. pladsen er fire point fra dem og den giver CL, hvor de nu kun er sikret Europa League pba af Copa del Rey-sejren. Begge hold kan stille i stærkeste opstilling. Kun tre hold kampe i La Liga i 2024 har der været større underdogs end Granada er i denne – det synes jeg ikke giver mening.

Lørdag 14.00
Celta Vigo – Las Palmas
1-tal, odds 1,83 hos Nordicbet

Motivationsforskel i Vigo i hjemmeholdetsfavør. Las Palmas har stort set nået målet for sæsonen: ikke at rykke ned. De har 12 point ned med syv kampe tilbage. De har tabt deres seneste fire kampe. De har to faste spillere i karantæne; Marvin på midtbanen og Coco i forsvaret. Den stærke forsvarsspiller, der har været skadet en lille måned er tvivlsom.
Celta i tæt på stærkeste og har markant mere på spil, da de kun er tre point over nedrykningsstregen. De fik ny træner for tre kampe siden, hvor det i første kamp blev til sejr under Giraldez og i forrige kamp 0-0 ude mod Rayo og senest et knebent nederlag ude til Betis. Spillemæssigt har der været fin fremgang og det her er en must-win for de lyseblå fra Galicien.

Lørdag 16.00
Rotherham – Birmingham
Under 2,5 mål, odds 1,90 hos Bet365

Rotherham er rykket ud for længe siden og de scorer stort set ingen mål: de har kun scoret i én af deres seneste ni kampe! Deres kampes målsnit er markant lavere på hjemmebane i forhold til udebane, hvor det på hjemmebane blot er 2,14, mens det på udebane er et godt stykke over 3! For Birmingham er dette en yderst vigtig kamp, da de blot er et point over nedrykningsstregen med tre runder tilbage, hvilket også taler for få mål. Deres kampe snitter 2,60 mål pr. kamp, men markant færre i takt med vi har nærmet os sæsonafslutningen; i de seneste ni kampe er seks af kampene gået under 2,5 mål og i de tre der er gået over, har der været præcis tre mål.
Da de mødste tilbage i December blev det 0-0. Birmingham har noget bedre målscore end de omkring liggende hold, så for dem handler det først og fremmest ´bare´ om at vinde og når det samtidig, mildt skrevet, virker svært for Rotherham at score, så skal under 2,5 mål til næsten en fordobling være fin.

Lørdag19.00
Annecy – Grenoble;
1-tal -0,5 (Asianhcp), odds 2,02 hos Bet365

Vi tager en tur til den næstbedste franske række: Ligue 2, hvor der mangler seks runder. Annecy er trods status som rækkens klart mest formstærke hold status som nedrykningstruet, idet de er fire point over nedrykning. De har vundet deres seneste fem kampe med en samlet målscore på 13-3! De tager imod Grenoble der er tre point foran Annecy i tabellen og dermed næppe når hverken det ene eller andet. De har blot hentet to point tilsammen i deres seneste ni kampe! De har fem nederlag på udebane i træk. Derudover er kampen vigtigere for Annecy. En mulig fordobling af indsatsen virker som en flot betaling her.

Søndag 15.00
Torino – Frosinone
X efter 1. halvleg, odds 2,32 hos Unibet

Torino er det helt store 1. halvlegs-X-hold i denne sæson i Serie A, hvor hele 23 af 32 kampe har stået uafgjort ved pausen, naturligvis langt størstedelen 0-0. Alene i deres seneste seks hjemmekampe har cifrene vist 0-0 efter 1. halvleg. Frosinone kun 12 af 32 1. halvlegs-remis´er. De ligger lige under stregen med et point op til tre hold, der alle har 28 point mod Frosinones 27. Da de mødtes hos Frosinone i December stod den 0-0 ved pausen. Jeg satser på en gentagelse her, hvor der er meget på spil for især Frosinone, hvor deres seneste fire af fem kampe har stået uafgjort halvvejs.

Søndag 20.45
Monza – Atalanta
1-tal +0,5 (asianhcp), odds 2,02 hos Bet365

Monza kan stadig nå de nederste europæiske pladser. De har klaret sig bedre hjemme end Atalanta har ude. Det der taler mest for spillet på Monza er dog, at Atalanta tre døgn før denne kamp har spillet mod Liverpool i Europa League og tre døgn efter kampen i Monza skal spille returopgør i Copa Italia-semifinalen hjemme mod Fiorentina, hvor de er bagud 1-0 fra første opgør i Firenze. Der er de to kampe før og efter altså vigtigere end Monza-kampen og det bør også komme til udtryk i valget af startopstillingen for Atalanta. Atalanta der i forvejen kun har vundet én af deres seneste syv Serie A-kampe. Det skal med, at Monza ikke har gjort det så godt på det seneste, hverken spillemæssigt eller pointmæssigt, hvor det er blevet til et point de seneste tre kampe.