• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til SL: Højt odds på velspillende Kusk

Spilforslag til SL: Højt odds på velspillende Kusk
Foto: Getty Images

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 14.00
SønderjyskE – AaB
Kasper Kusk laver en assist
5,00 @ Bet25

Kasper Kusk leverede en af sine bedste kampe for AaB, da man i sidste runde slog AC Horsens med 1-0 i en kamp, som nordjyderne burde have vundet større. Nu gælder det så den første chance for revanche mod SønderjyskE, der som bekendt slog nordjyderne i sidste sæsons pokalfinale.

SønderjyskE har siden da blot vundet én kamp i Superligaen. Det var til gengæld over mestrene fra FC Midtjylland, mens man har indkasseret seks mål i de tre øvrige kampe. AaB-offensiven har spillet godt men manglet skarpheden i sæsonens første to kampe. Det sidste taler naturligvis ikke for en assist her. Det gør til gengæld Kasper Kusks stærke spil sidst samt hans hjørnespark, der alle lå millimeterpræcist imod AC Horsens og havde fortjent en bedre behandling, end de fik fra Jores Okore & Co.

Kasper Kusk har leveret 19 assist i 84 kampe, siden han vendte retur til AaB fra FC København. Odds 5,00 på et måloplæg fra en velkørende Kusk imod slingrende SønderjyskE ligner et tilbud i den høje ende.

Søndag kl. 18.00
Vejle – FC København
Over 2,5 mål
1,73 @ Betfair

Det har bestemt ikke været kedeligt at se Vejle spille, hvis mål er et afgørende parameter for underholdning. Der er scoret henholdsvis seks og fem mål i rødblusedes første to kampe, og nu venter så en duel mod FC København, som har tabt 2-3 og 1-2.

Det virker derfor rimeligt at formode, at Løverne har vildskab i øjnene, mens det samtidig må være på sin plads at give Vejle en vis chance for at komme på tavlen mod et gavmildt FCK-forsvar. FC København vandt torsdag med 3-0 over Piast Gliwice i Europa League-kvalifikationen, og i al fairness har Løverne gjort det godt i Europa, mens pointene er udeblevet i den hjemlige liga.

Kamil Wilczek har allerede vist sig som den ventede forstærkning offensivt, mens Vejle kan glæde sig over, at man har fået fire forskellige spillere på måltavlen. FC København vandt 3-1, da de sidst besøgte Vejle Stadion – og 9 af de sidste 10 udekampe mod hold fra rækkens nederste halvdel er gået over linjen på 2,5 mål. Jeg tager derfor chancen her til markedsledende odds 1,73.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus