• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jesper Elbæk
Sponsoreret artikel

Spilforslag trav: Derbyrevanche i Skive

Spilforslag trav: Derbyrevanche i Skive
Foto: Ditte Hesselborg

Tipsekspert Jesper Elbæk giver her sine spilanbefalinger til søndagens storløb i Skive, hvor der er Grand Circle på programmet. Elbæk har tre sikre vindere og en højoddser på menuen. Løbsdagen på Skive kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 10.40.

Af Jesper Elbæk

Søndag kl. 11.25
2. løb: 3 Wonderboy
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Der er ikke kun Grand Circle-storløb på programmet i Skive søndag eftermiddag. Det er også den store DM-dag i monté, altså ridetrav. Det er stadig travløb, men i modsætning til de ordinære travløb, hvor kusken sidder i en sulky, så har hesten rytteren på ryggen i monté.

En af Danmarks bedste heste er Steen Juul-trænede Wonderboy, som har tjent næsten en million kroner. Den har vundet to montéløb, den ene gang blev den dog diskvalificeret efterfølgende for at have generet en konkurrent.

Wonderboy er katapulthurtig fra start, og tager sikkert spids i DM i Monté. Har den rutinerede montérytter Christina Lindhardt på nakken, og da den værste konkurrent 8 Rocky P H har et dårligt startspor, så bliver Wonderboy min vinder.

-----
Søndag kl. 14.40
5. løb: 8 Cassiopeia B F
Spilanbefaling: Vinder & Plads
Spil med på derby25.dk

Favoritten i løbet bliver uden tvivl 4 Son Of Sizzling, og den vil da også være mit naturlige vindertip i løbet. Men der findes en hest i feltet, som imponerede mig reelt senest, også selv om den ”kun” blev anden i det løb den var med i.

Det drejer sig om Cassiopeia B F, som i Aalborg var ude mod dygtige Ima Cheerleader, som havde spids i løbet og fik lov at bestemme alting. Cassiopeia B F havde startspor i anden række, og måtte bruge en del kræfter på at komme frem udvendigt på Ima Cheerleader.

Så dels fik Cassiopeia B F et hårdere løb, og dels skal man løbe længere ude i andet spor, end når man ligger i indersporet som førende. Men Cassiopeia B F var dygtig, og tabte kun på målfoto til Ima Cheerleader. Med bare lidt held, så kan Cassiopeia B F godt vinde her til odds på 5-8 gange pengene, men spil Plads på den også, hvor den ”bare” skal være imellem de tre første i mål. 

-----
Søndag kl. 15.43
8. løb: 3 Extreme
Spilanbefaling: Vinder & Tvilling
Spil med på derby25.dk

Derbyvinderen Extreme er favorit til sejren i Grand Circle 4-års Championat, som pengemæssigt er det tredjestørste løb for de 4-årige heste i Danmark. Extreme har i forvejen vundet de to største – Dansk Trav Derby og Jydsk 4-årings Grand Prix – er har altså alle muligheder for at score et enestående hattrick.

Extreme er ekstremt hurtig fra start, og tager spids i dette løb, hvis kusken Steen Juul ønsker det. Og det gør han sikkert, selv om der ganske vist er et ekstra taktisk element når løbene køres i Skive. Her har man nemlig et indvendigt spor i opløbet, som også må benyttes til angreb.

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det vanskelig at se Extreme tabe dette storløb. I ryggen på Extreme sidder sikkert Derbytoeren 1 E Type Cash, og det ligner også et ret sikkert Tvilling-spil med 3-1/1-3.

-----
Søndag kl. 16.05
9. løb: 6 Tycoon Conway Hall
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

En af Danmarks bedste heste hedder Tycoon Conway Hall. Den har tjent næsten tre millioner kroner, og er kommet tilbage ovenpå en skade.

Har vundet to gange på 1.10-tider i år, og det er altså kun de allerbedste heste, der løber så hurtigt. I forrige start var Tycoon Conway Hall ude på en supersprint, hvor den var målfotoslået, mens den i seneste start ikke var på toppen.

Efterfølgende har det vist sig, at Tycoon Conway Hall havde kvalt sig, og dermed ikke fik den fornødne luft. Altså ikke en ny skade, men bare et uheld. Nu er Tycoon Conway Hall ude mod den danske hurtigklasse, som den alle dage i ugen bare skal slå.

Jeg forudser et træningsarbejde til 30.000 kr. i førstepræmie til Tycoon Conway Hall, og anbefaler selvfølgelig at spille vinder, selv om oddset sandsynligvis nok kommer ned i nærheden af 1,30.

Sådan spiller du på heste

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus