• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Unibet skriver kontrakt med Laudrup

Unibet skriver kontrakt med Laudrup
Foto: Polfoto

Det har været en offentlig hemmelighed i et stykke tid, men i dag blev det så officielt; Unibet indgår aftale med Brian Laudrup

Af Jacob Hansen

Direktør for Unibet Danmark, Kim Olesen, siger om aftalen:

- Navnet Laudrup er lig med fodbold og ved at tilføje et så stort aktiv som Brian til vores danske hold, skaber vi yderligere synergi til vores kerneforretning. 

Brian Laudrup, Europamester fra ’92, er en fodboldlegende, ikke kun i Danmark men også i Glasgow, hvor han stadig nævnes blandt de største i Rangers’ historie. Desuden kan han skrive FC Bayern München, Fiorentina, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam på sit internationale fodbold-CV. 

- Netop det, at Brian gennem sine årelange erfaring fra Tv, har udviklet sig til en fremragende formidler, har været en væsentlig årsag til, at Unibet har ønsket det samarbejde, der er blevet en realitet fra i dag, siger Kim Olesen.

- At have Brian Laudrup som vores ambassadør for fodbold, er en del af den overordnede strategi som Unibet Danmark forfølger, lyder det videre fra Olesen.

Til aftalen siger Brian Laudrup selv;

- Både Unibet og jeg har en stor passion for fodbold, og jeg ser meget frem til samarbejdet med en seriøs og troværdig medspiller som Unibet, hvortil Kim Olesen føjer;

- Unibet er ’Af spillere, for spillere’ - og med dette løfte følger en forpligtigelse til at tilbyde kunderne det bedste indhold, de bedste analyser og det bedste produkt. At vi i dag kan tilføje Brian Laudrup som en del af Unibet Danmarks hold, anser vi som værende et stort skridt i vores ambition om at blive danskernes foretrukne spiludbyder. 

Unibet er officiel bettingpartner i F.C. København, FC Midtjylland, HB Køge og Lyngby BK

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus