Spil Jacob Hansen

Vardy og Schmeichel kan ryste Chelsea på Broen

Foto: Getty Images

Der bydes ind med 13 forskellige spil til onsdagens tre kampe i Premier League, hvor Leicester blandt andet er på besøg i London hos Chelsea

Af Jacob Hansen

Chelsea har endnu ikke sikret tredjepladsen i Premier League, men det kan gøres, når Leicester City tager turen til Stamford Bridge torsdag aften. The Blues led endnu et hjerteskærende nederlag i en pokalfinale til Liverpool i weekenden, mens Brendan Rodgers og hans mænd moste Watford på Vicarage Road.

Tre måneder efter at de blev besejret af Liverpool i EFL Cup-finalen via straffesparkskonkurrence, gentog klubberne seancen på Wembley i FA Cup-finalen. Cesar Azpilicueta og Mason Mounts missede deres spark, og tabte dermed endnu en finale.
Klub-VM og UEFA Super Cup repræsenterer derfor Chelseas sølvtøj i denne sæson, men Arsenals nederlag til Newcastle United mandag aften betyder, at Thomas Tuchels hold er garanteret i top fire. Uafgjort er også nok til at sikre tredjepladsen.
Stamford Bridge har ikke været venlig over for ”The Blues” i de seneste måneder, hvor Tuchels mænd kun har vundet fire af deres sidste 12 foran deres egne fans. Leicester kommer ikke til at konkurrere på kontinentet i den kommende sæson, men går forbi Wolverhampton Wanderers til en ottendeplads med en sejr på Stamford Bridge. En placering i den øverste halvdel, som nu er minimumskravet for resten af kampagnen.
At møde Southampton hjemme på den sidste spilledag er en ideel måde for Leicester at runde en turbulent sæson af på. Leicester har i øvrigt ikke vundet deres sidste udekamp i en Premier League-sæson i 25 år.