Tonsser-jul: Superliga-varm inden længe
Foto: Polfoto
Generelle

Tonsser-jul: Superliga-varm inden længe

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Brøndby har et af dem i dagens kalendertalent

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.


8. December 2014

★ Rezan Corlu

★ Højre Kant, Brøndby IF

★ 17 mål i 32 ungdomslandskampe

★ Profil: https://beta.tonsser.com/#/users/1819

Hvis man snakker om danske talenter, som for tiden banker på til Superligaen, kommer man ikke udenom Rezan Corlu fra Brøndby IF. Et talent der på såvel liga-niveau som ungdomslandshold længe har har udmærket sig, som en af de bedste spillere i sin årgang.

Siden sin debut på U-16 landsholdet har han spillet 32 kampe på de forskellige u-hold, og har holdt et stabilt snit pr. sæson på mere end 1 mål pr. 2 kampe.

Alene i november blev det til 3 mål for landsholdet, mens han også har stået for assisten til 62% af Brøndbys mål i efteråret.

Tidligere har der været rygter om, at Galatasaray og Hamborg skulle have haft snøren ude efter Rezan Corlu - men lige nu koncentrerer den unge kant sig om at få minutter for Brøndbys Superliga-hold, som han længe har sværmet om.