Tonsser-jul: Når han længere end sin far?
Illustration: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: Når han længere end sin far?

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag et af de store målmandstalenter i Danmark.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

5. December 2014

 

★ Thomas Gall

★ Målmand, FC Nordsjælland

★ Debut på U18 Landsholdet

★ Profil: Tjek Thomas Galls profil på tonsser.com

Hvis Esbjerg fB, og nummer 2 på topscorerlisten Søren Skals Andreasen, skal hale ind på FC Nordsjælland i weekenden i U19 Ligaen, skal de først overliste Thomas Gall.

Men hvis man kigger på statistikken, bliver det ikke nogen let opgave. FC Nordsjælland har lukket sølle 8 mål ind i efteråret og er stadig ubesejret efter 11 kampe.

Thomas Gall, søn af den tidligere FC København og Esbjerg fB-målmand Benny Gall, er til hverdag beskyttet af et super godt hold. Det er derfor ikke hver kamp, at der er lige travlt. Men den tidligere AB og Randers Freja målmand har været klar, når der har været brug for ham.

Det store talent og gode form har også medført, at Thomas har fået debut på det danske U18 Landshold i en kamp mod Georgien, hvor han ovenikøbet holdte nullet.

Det bliver spændende at se, om Thomas kan tage det lige så langt som sin far - hvis ikke længere.