Fischer var ond ved lilleputter
Benelux

Viktor Fischer scorede Ajax' første og sidste mål i sejren på 3-0 over IJsselmeervogels i den hollandske pokalturnering.

Danske Viktor Fischer gjorde pokalgrøveren, der skal skrive navnet af vinderen på den hollandske pokalturnering, en stor tjeneste, da han med to mål var med til at smide IJsselmeervogels ud af pokalturnering. Hovedstadsklubben vandt kampen over lilleputterne fra den tredjebedste hollandske række med 3-0.

Ajax havde Viktor Fischer og Christian Poulsen med fra start, mens Lucas Andersen og Lasse Schøne tog plads på bænken.

Men af danskerne på banen var det altså Fischer, der markerede sig bedst, og allerede efter fire minutters spil bragte han Ajax foran med 1-0. Og blot fem minutter senere fordoblede Danny Hoessen føringen til 2-0.

Og den stilling holdt til midt i anden halvleg, hvor Fischer scorede sit andet og kampens tredje mål til slutresultatet 3-0.