Jørgensen med mål og assist i debut for Feyenoord
Benelux

Nicolai Jørgensen fik en fin debut for Feyenoord her til eftermiddag med mål og assist, da han og Rotterdam-mandskabet smadrede FC Groningen 5-0 på udebane.

Nicolai Jørgensen fik her til eftermiddag sin officielle debut for Feyenoord i Æresdivisionen, da Groningen tog imod på Euroborg. Og det var ikke ligefrem den værst tænkelige debut, den tidligere FCK'er fik.

19 minutter inde i kampen kom Jørgensen og kompagni foran, da Eljero Elia trykkede af, men målmand og anfører Padt gav en bold på riposten til Tony Vilhena, der var sikkerheden selv. I det 36. minut fordoblede Elia føringen, da han med en knaldhård flugter sparkede bolden ind bag Padt. Og så var det Nicolai Jørgensen-tid.

For danskeren fandt Elia efter flotte kombinationer de to spillere imellem, inden den tidligere Juventus-spiller skød bolden i nettet. Måske var det en måde at sige tak på for Nicolai Jørgensen, som modtog en assist af Elia i sin første kamp på De Kuip

Elia gjorde det til 4-0 i det 56. minut, hvilket fik de medrejsende Feyenoord-fans til at synge kantspillerens navn. Og så var det igen tid til dansker-glæde. Nicolai Jørgensen gjorde det nemlig til 5-0, da hans forsøg blev rettet af og gik ind bag Padt. Forinden havde han haft to chancer - det ene røg i sidenettet, det andet fløj forbi mål.

Meget mere skete der ikke i opgøret, og allerede nu er Feyenoord-fans begyndt at skrive på Twitter, at de vinder ligaen med maksimumpoint og en målscore på 170-0.