Uffe Bech startede inde, da Hannover drillede tophold

Uffe Bech var med fra start, da Hannover på udebane overraskende drillede et af Bundesligaens tophold, nemlig Hertha Berlin.

Hannover har igennem sæsonen for alvor etableret sig i bunden af Bundesligaen. Med kun 17 point i 28 kampe forud for aftenens opgør, var der ingen tvivl om, hvem der var nedrykningsfavorit, og selv med en sejr over sæsonens mest positive overraskelse, ville det ser svært ud at sikre sig overlevelse.

Ikke desto mindre så kæmpede Hannover en hvis del ud af bukserne, og med Uffe Bech i startopstillingen så var der linet op til en brag af en kamp. Det var nemlig nu eller aldrig for Hannover, mens Hertha skulle vinde for at holde fast i deres flotte tredjeplads.

Men allerede i det tredje minut gik det galt for gæsterne. Vedad Ibisevic scorede til 1-0, og så så det altså ganske sort ud for Bech og co.

Alligevel formåede bundproppen at få kæmpet sig tilbage, og i det 18. minut scorede Arthur Sobiech til 1-1, og så var kampen ellers helt åben igen, selvom der ikke blev scoret mere i første halvleg, hvor Uffe Bech fik tilraget sig en advarsel.

Og det var formentlig også med i overvejelserne, da Hannover i det 54. minut pillede danskeren ud til fordel for Kenan Karaman. Dog skulle der kun gå fire minutter, før tyrkeren gjorde en forskel og lagde op til Manuel Schmiedebach, der overraskende bragte gæsterne på 2-1.

Lige som man i det 70. minut var begyndt at tro på noget nær et mirakel, som det trods alt lignede, så udlignede Salomon Kalou på et oplæg for netop indskiftede Julian Schieber, og så var der ellers lagt op til endnu mere pres mod Hannovers mål.

Gæsterne holdt dog ud, og dermed sikrede de et points. Det gør dog fortsat ikke den store forskel, da de med fem runder igen fortsat har ni points op til stregen. Hertha Berlin fastholder deres tredjeplads.