FC Barcelona sikkert videre

FC Barcelona leverede en fænomenal første halvleg, da Manchester City blev besejret med 1-0

Med 2-1 i første møde havde FC Barcelona de bedste kort på hånden, da Manchester City gæstede Camp Nou. Efter storspil i første halvleg var det da også hjemmeholdet, der kunne juble over sejren på 1-0.

Manchester City startede kompakt, og havde fint styr på værternes offensiv. Efter fem minutters spil kom Neymar dog tæt på, da ham testede stolpen. Fem minutter efter tvang Lionel Messi City-keeper Joe Hart ud i en stor redning efter flot opspil fra Andres Iniesta.

Manchester City var sjældne gæster ved Barcelona-feltet i første halvleg. Et forsøg fra James Milner blev dog blokeret i sidste øjeblik efter 13 minutters spil, inden Kolarov fem minutter efter sendte et langskud af sted. FC Barcelona kontrollerede dog, og rundet en halv time slog værterne til.

En god omstilling havnede hos Lionel Messi, der smart vippede bolden ind til Ivan Rakitic. Efter et godt træk loppede Rakitic bolden over Joe Hart, der måtte se bolden gå i nettet.

FC Barcelona kørte rundt med gæsterne i den resterende del af halvleg, hvor især Lionel Messi sprudlede med flere tunneller. Hjemmeholdet måtte dog nøjes med 1-0 på tavlen.

Anden halvleg startede mere afventende. Manchester City kom længere frem, og truede flere gange fra distancen. Med en halv time igen kom der dog gang i opgøret på ny. Alene igennem sendte Luis Suarez bolden i sidenettet, inden City blev nærgående minuttet efter. Bolden dansede i feltet af flere omgange, men gæsterne fik ikke scoret.

I slutfasen fik Jordi Alba bolden i nettet, men linjedommeren vinkede for offside. I stedet var det Manchester City, der fik en gylden mulighed med et kvarter igen. Et straffespark blev fløjtet mod Gerard Pique, men fra 11 meter misbrugte Sergio Aguero.

FC Barcelona misbrugte store tilbud i kampens sidste minutter, men kunne juble over sejren på 1-0 samt videre avancement med 3-1 samlet.