Juventus tog første stik

Juventus havde nok at se til tirsdag aften, men sikrede 1-0 sejren over AS Monaco på et straffespark efter pausen.

AS Monaco overraskede mange, da Ligue 1-klubben sparkede Arsenal ud af Champions League. Tirsdag ventede holdets første kvartfinale på en svær udebane, da Juventus tog imod. Gæsterne skulle dog få pæne tilbud for at sikre en helt åben returkamp, men det var Juventus, der kunne juble over sejren på 1-0.

Alvaro Morata fik chancen for Juventus efter tre minutters spil, men sparkede bolden langt over målrammen. Kort efter var det kollegaen Carlos Tevez, der blev nærgående, men trods en fornuftig afslutning udefra lykkedes det ikke at overliste Monaco-keeper Subasic. Gæsterne havde også sine muligheder, og det var tæt på at give pote rundet ti minutters spil. Yannick Ferreira sparkede dog en god mulighed lige på Buffon.

Juventus kom atter tæt på efter 25 minutters spil, da Carlos Tevez blev sendt af sted. Serie A-profilen måtte dog se sit forsøg reddet på kølig vis. Juventus dominerede og var farligst inden pausen. Arturo Vidal´s forsøg i halvlegens sidste minut var dog det tætteste, værterne kom på føringen i de indledende 45 minutter.

Monaco var tæt på at chokstarte anden halvleg med en tidlig træffer. Bernardo Silva opfangede en løs bold i feltet, men måtte se sit brag snuppet på fornem vis af Buffon i Juventus-målet. I stedet var det værterne, der tog føringen. Rutinerede Ricardo Carvalho begik straffespark, og fra 11 meter omsatte Arturo Vidal med 35 minutter tilbage.

Monaco svarede fornuftigt tilbage, da Anthony Martial var nærgående minuttet efter scoringen. Juventus jagtede dog også 2-0, og det var tæt på at blive cifre, da Alvaro Morata fra distancen sparkede tæt forbi med 25 minutter tilbage.

41.000 tilskuere kunne se Dimitar Berbatov komme på banen for gæsterne med tyve minutter igen. Han skulle bare bruge tre minutter på at blive farlig, da et lovende indlæg blev headet over målrammen. Intensiteten faldt en smule i kampens sidste minutter, hvor begge mandskaber virkede komfortable med cifrene.

Med 1-0 sejren til Juventus er kvartfinalen endnu åben, når AS Monaco i næste uge er værter for returkampen.