Poulsen bænket i Leipzig-nederlag

Yussuf Poulsen kom ikke på banen, da RB Leipzig tabte 2-0 til Besiktas.

Den danske angriber var rejst med sit tyske mandskab til Tyrkiet, hvor Besiktas lagde græs til de to mandskabers gruppespilskamp nummer to, men Poulsen kom ikke på banen i 2-0 nederlaget.

Det startede skidt for Leipzig, da de efter 11 minutter måtte indkassere et mål fra den tidligere Ajax- og Liverpool-spiller, Ryan Babel, som foran mål let kunne score til 1-0.

Kort før pausefløjt viste portugiseren Ricardo Quaresma stor teknisk snilde, da han med en flot assist lagde bolden til rette for Anderson Talisca, som kunne fordoble føringen.

I gruppen Gs anden kamp vandt Porto noget overraskende 3-0 på udebane mod sidste sæsons overraskelse fra Monaco. To mål fra Aboubakar og et enkelt fra Layun, sender det portugisiske mandskab op på puljens andenplads.

Besiktas fører puljen efter sejren over Leipzig, som sammen med Monaco står noteret for et point.