England drøner mod EM – San Marino overrasker
EM

Der skulle et selvmål til, før englænderne fik færden af en sejr over Slovenien. San Marino hentede et højest overraskende point hjemme mod Estland.

England var bagud 0-1 hjemme mod Slovenien, men vendte det truende nederlag til en 3-1-sejr hjemme på Wembley.

Jordan Henderson kom uheldigvis til at heade bolden i eget net efter en jævnbyrdig og chancefattig første halvleg, da han steg til vejrs på en dødbold i det 57 minut.

Men målet vækkede på en måde det engelske landshold. Anført af hundredekamps-jubilaren Wayne Rooney, fik englænderne hurtigt vendt kampen til egen fordel.

Manchester United-stjernen driblede snævert forbi et par slovenske forsvarsspillere bare to minutter efter åbningsmålet. Rooney blev fældet i feltet, og på det efterfølgende straffespark sparkede han bolden i mål til en udligning.

England fortsatte presset, og kort efter sparkede Adam Lallana på mål. Skuddet blev rettet af, inden bolden havnede hos Danny Welbeck, som med et forkølet spark bragte holdet på 2-1.

Men som om det ikke var nok: I det 72. minut spillede Welbeck et-to med Sterling, og førstenævnte lagde let bolden forbi Samir Handanovic i Sloveniens mål til slutresultatet 3-1.

Med fire sejre i fire kampe er englænderne godt på vej mod EM. Hodgsons mandskab fører nu Gruppe E suverænt.

San Marino hentede samtidig et højst overraskende og sjældent point, da Estland ikke formåede at score i 0-0-kampen ude mod miniputnationen.