Brian Priske tager ansvar for dansk brøler

Sparta Prag-træneren tager Peter Vindahl i forsvar efter keeperens brøler torsdag.

Peter Vindahl indtog en uheldig hovedrolle for Sparta Prag imod Real Betis i torsdagens Europa League-kamp, men efterfølgende tages han i forsvar af cheftræner Brian Priske.

Den danske keeper så godt som forærede Real Betis et mål efter ni minutter. Han forsøgte at tæmme en bold, men helkiksede. I stedet røg bolden forbi danskeren og havnede for fødderne af Real Betis-angriberen Assane Diao, som nemt kunne sende bolden i et helt tomt mål.

Den fejl tager Brian Priske en del af ansvaret for.

- I dag var han uheldig og tog en dårlig beslutning. Det burde ikke ske, men han havde stadig modet... Selvfølgelig er han også utilfreds, men det er fodbold. Og det er også mit ansvar, fordi jeg presser spillerne til at tage chancer, siger Sparta Prags danske cheftræner ifølge iSport.

Assane Diaos mål var en udligning til 1-1, men kampen endte med en sejr til Real Betis. Isco scorede det afgørende mål i slutningen af anden halvleg, og derved er det totalt lige i deres Europa League-pulje. Både Sparta Prag, Aris Limassol, Rangers og Real Betis har tre point.