Indskiftede Vibe på måltavlen mod Makienok

Trods kun 17 minutter på banen, kom Lasse Vibe alligevel på måltavlen, da Brentford besejrede Charlton, som havde Simon Makienok med fra start.

Der var dansk angrebsduel i England, da Charlton hjemme tog imod Brentford. Simon Makienok startede for hjemmeholdet, mens Lasse Vibe måtte se til fra udeholdets bænk til at starte med.

Charlton var undertippede i kampen, da de lå under nedrykningsstregen, mens Brentford har erhvervet sig en plads midt i Championship-tabellen.

Det var derfor helt ventet, at det var Brentford der styrede begivenhederne. John Swift gav gæsterne føringen efter en lille halv time.

En føring der i anden halvleg blev fordoblet, da Alan Judge gjorde det til 2-0.

Efter scoringen blev Simon Makienok udskiftet, og dermed var der ikke to danskere på banen samtidigt i løbet af kampen. Det var nemlig først i det 73. minut, at Lasse Vibe gjorde sin entre.

Den danske angriber skulle blot bruge 13 minutter på banen, før at han udbyggede til slutresultatet 3-0.

Andetsteds spillede Lasse Vigen 90 minutter, da Fulham sejrede 4-2 mod Reading.