Næstved i gigantisk sensation mod FCN

Næstved fik to mand smidt ud i pokaldysten med FC Nordsjælland, men sejrede alligevel med 1-0.

FC Nordsjælland var på en overkommelig opgave i DBU Pokalen, da Næstved fra Bet25-ligaen tog imod. Her fik Alka Superliga-mandskabet alle muligheder for at sikre videre avancement, men to mand i overtal var ikke nok til at vinde kampen, som Næstved overraskende tog sejren i med 1-0.

FC Nordsjælland skubbede højt op fra start, men helt farligt blev det ikke i indledningen. Rundet 11 minutter var David Moberg Karlsson dog tæt på for alvor, da han efter flotte kombinationer sparkede over mål fra en position i det lille felt. Kort efter var Bruninho på spil, men værterne lykkedes med at holde stand.

Karlsson fik flere massive chancer for FCN frem mod pausen, hvor værterne fra Næstved kom i undertal. Adjei modtog sin anden advarsel, inden Jannik Zimling kort efter måtte samme vej efter en dum aktion. To mand i overtal formåede Superliga-holdet dog ikke at få hul før pausen.

FC Nordsjælland åbnede med et tungt pres efter pausen, hvor især Bruninho var farlig. Næstved sendte en afslutning forbi ti minutter inde i anden halvleg, og det skulle blive et varsel om, hvad der var i vente. Trods to mand i overtal måtte gæsterne nemlig se Næstved tage føringen, da Stefan Nygaard med et forrygende langskud bankede holdet foran.

Det gav nok arbejde til Næstved i slutfasen, hvor favoritterne fra FCN for alvor trykkede på. Trods massive chancer lykkedes det dog skuffende ikke for gæsterne at udligne, og dermed blev turneringens første store chok en realitet.

Med 1-0 er Næstved videre i DBU Pokalen, mens FC Nordsjælland nu kan rette fokus mod begivenhederne i Alka Superligaen.