Så fik Aron Johannsson sin USA-debut

Den tidligere AGF-topscorer, Aron Johannsson, spillede sin første landskamp for USA i aftenens 4-3-sejr over Bosnien-Herzegovina.

Det lykkedes først i dag for Aron Johannsson at få tilladelse af FIFA til at deltage i aftenens landskamp for USA mod Bosnien-Herzegovina.

Den tidligere AGF’er har valgt at spille for USA i stedet for Island, og Johannsson fik sin amerikanske debut mod Bosnien-Herzegovina.

Johansson startede på bænken, og her kunne han se Manchester City-angriberen Edin Dzeko nette til 1-0 efter otte minutter for Bosnien-Herzogovina. Det blev også 2-0 til hjemmeholdet, da Elver Rahimic scorede senere i første halvleg.

Men så kom USA stærkt igen i starten af anden halvleg. Først var det Eddie Johnson, der skabte optimisme til amerikanerne ved at reducere til 1-2.

Efterfølgende lavede Jozy Altidore et flot hattrick på 27 minutter, hvilket betød, at USA kom foran 4-2. I overtiden blev Dzeko dobbelt målscorer, men det ændrede ikke ved, at USA løb med sejren på 4-3.

Aron Johannsson blev indskiftet til sin debut efter en lille time, men da det var en træningskamp, lever Islands håb om at overtale AZ-spilleren til at spille for dem stadig endnu.