Atletico sniger sig til sejr mod ferieø-klub
Ligue 1

Det blev til en smal 1-0-sejr i Atletico Madrids første kamp i denne La Liga-sæson, da de mødte oprykkerne fra Las Palmas.

Den spanske liga er lørdag aften blevet skudt i gang, hvor en af de mest opsigtsvækkende kampe er kampen mellem mestrene fra 2013/14-sæsonen Atletico Madrid, der igen i denne sæson skal forsøge at være den nærmeste konkurrent til Barcelona og Real Madrid om mesterskabet.

Deres kamp mod Las Palmas fra Gran Canaria lørdag aften på hjemmebanen i Madrid endte med en 1-0-sejr, som tidligt blev etableret. Allerede efter 16 minutter kom de foran. Ligesom FC MIdtjylland, så er Atletico Madrid særligt kendt for sine dødbolde, og derfor kom det ikke som en specielt stor overraskelse, at det lige skulle ske efter en dødbold.

Antoine Greizmann smækkede med venstrefoden til bolden godt 25 meter fra målet, som derefter efterlod Las Palmas-keeperen uden chance. Atletico fortsatte derefter med at være dominerende i første halvleg, men i anden halvleg jævnede spillet sig mere ud, men Las Palmas fik aldrig sendt det udlignende mål i kassen.

Med sejren må Atletico Madrid dog dele førstepladsen med Espanyol, der også vandt 1-0, da de mødte Getafe på hjemmebane. Desuden spillede Deportivo La Coruña og Real Sociedad 0-0 tidligere på lørdagen.

Søndag er det Barcelona og Real Madrids tur til at komme i ringen i denne sæsons La Liga. Barcelona møder deres Nemisis fra den spanske Super Cup, Athletic Bilbao, mens Real Madrid skal op i mod Gijon.