Ligue 1

Marseille sejrede stort, da de tirsdag aften stod overfor Mads Albæk og Reims i den franske Ligue 1.

Det blev ikke en aften, som Mads Albæk og holdkammeraterne fra Reims vil huske tilbage på med megen glæde, da de tirsdag aften stod overfor Marseille i den franske Ligue 1.

Den danske midtbanespiller var med fra start og fik fuld spilletid i opgøret, men han kunne ikke forhindre det 0-5-nederlag, som Reims led mod Ligue 1's tophold.

Allerede efter otte minutters spil var den for første gang gal for Reims. Marseille blev tildelt et straffespark, som Andre-Pierre Gignac blev sat til at eksekvere. Han missede i første omgang straffesparket, men han gjorde skaden god igen kort efter, da Marseille holdt fast i presset og bare 30 sekunder senere kunne han heade Marseille i front.

Tolv minutter senere var den igen gal, og igen var det Gignac som var på pletten for Marseille, da han gjorde det til 2-0. Den stilling holdt til halvlegen. Men Marseille havde mod på mere, da de kom ud til anden halvleg. Her stod Andre Ayew for to Marseille-scoringer på syv minutter, da han i det 52. og 59. minut gjorde det til 3-0 og efterfølgende 4-0.

Det sidste mål blev sat ind af Giannelli Imbula Wanga i det 74. minut, hvilket også blev det sidste i kampen, som altså sluttede 5-0.

Dermed ligger Marseille fortsat nummer et i den franske Ligue 1, mens Reims indtager 17. pladsen med syv point efter syv kampe.