City tromler videre

Manchester City fortsætter de gode takter i Premier League, og slog søndag Everton ude med 0-2.

Manchester City har virket skræmmende sikre i sæsonens første runder i Premier League. Senest ydmygede man mestrene fra Chelsea hjemme, og selvom søndagen blev mere afdæmpet, sejrede City på ny. Denne gang gik det ud over Everton, der på Goodison Park blev nedkæmpet med 2-0.

Allerede efter et minut var City tæt på at bringe sig i front. Sergio Aguero opsnappede bolden i feltet, og bragede mod mål, hvor Tim Howard dog diskede op med en stor redning. Han måtte i aktion igen efter ti minutters spil, da formstærke Aguero lynede mod kassen på ny - Dog på ny uden held.

Manchester City havde det meste i en første halvleg, hvor Everton kæmpede mere for at forsvare end at jagte de løse tilbud, der lå i opgøret. Lukaku testede dog overliggeren i overtiden, men det blev 0-0 ved pausen. Helt så let slap Everton dog ikke igennem anden halvleg.

Her satte gæsterne nemlig tempo på for alvor. David Silva gjorde sig hurtigt uvenner med den ene opstander, der tog fra for værterne, inden Aleksandar Kolarov med en halv time igen slog til. På et godt oplæg af Raheem Sterling nettede Kolarov, der har set skarp ud på det seneste.

Everton fik en god mulighed til Gareth Barry i slutfasen, men det var Samir Nasri, der med tre minutter igen lukkede kampen. Efter oplæg fra Vincent Kompany gjorde midtbanespilleren det til 0-2, og sikrede dermed sæsonens tredje sejr af lige så mange mulige.

I Watford skulle Southampton forsøge at løfte sig til midtugens kamp mod FC Midtjylland i Herning. Her savnede gæsterne dog skarphed og marginaler, da det hos oprykkerne kun blev til 0-0.

West Bromwich Albion - Chelsea 2-3

Everton - Manchester City 0-2

Watford - Southampton 0-0