Hovedstødsmål af Helenius i Villa-debut

Nicklas Helenius scorede i sin debut for Aston Villa. Jores Okore pådrog sig en mindre skade.

Nicklas Helenius er blevet hentet til Aston Villa for at score mål, og allerede i sin første optræden for den engelske Premier League-klub udførte danskeren sit fremmeste stykke arbejde.

Den tidligere AaB-spiller scorede Aston Villas enlige mål i onsdagens testkamp mod det tyske Oberliga-hold Rodlinghausen, som endte 1-1 – et noget skuffende resultat for englænderne.

Nicklas Helenius bragte Aston Villa foran kort inde i 2. halvleg, da han headede et indlæg fra Matt Lowton i nettet ved nærmeste stolpe. Senere i halvlegen lykkedes det Rodlinghausen at udligne til slutresultatet 1-1 direkte på frispark.

Også Jores Okore debuterede for Aston Villa denne onsdag, og ifølge Premier League-klubbens Twitter-profil leverede danskeren en solid indsats i forsvaret. Kort før tid måtte den tidligere FC Nordsjælland-spiller dog lade sig udskifte med en mindre skade.